FC-Utrecht.org
Home » Teams » Oud FC Utrecht » Wedstrijdverslagen Oud FC Utrecht » 24 08 2013 Oud Utrecht Klassiek Ajax

 

 

24 augustus 2013

Oud FC Utrecht - Klassiek Ajax 3-5

 

 

Oud-FC Utrecht heeft zaterdag in Nieuwegein verloren van Klassiek Ajax. Op het veld van JSV Nieuwegein werd het 5-3 voor de Amsterdammers.

De selectie van Oud-FC Utrecht speelt al jaren wedstrijden door bijna het hele land tegen diverse clubs en gelegenheidselftallen van allerlei niveaus. Talloze verenigingen hebben de Oud-FC Utrechters al op bezoek gehad, vaak ter gelegenheid van een jubileum of opening van een nieuw sportcomplex.Ditmaal toog Oud-FC Utrecht op zaterdag naar Nieuwegein. Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus vond hier de United Jeugd Cup plaats; het D-voetbal toptoernooi van Nederland. Op het veld van JSV Nieuwegein kwam Oud-FC Utrecht op zaterdag om 17:00 uur in actie tegen Klassiek Ajax.

Onder aanvoering van coach Koos van Tamelen werd na de eerste toernooidag afgetrapt voor een vol Sportpark Galecop tegen Klassiek Ajax. Voor Oud-FC Utrecht kwamen de volgende spelers in actie: Dijar Kasim, Enrique Zschuschen, Jean-Paul de Jong, Joey van Tamelen, Kees van Laaren, Marc Verroen, Marcel Liesdek, Mario Kok, Niels Creutzburg, Oswin Hopstaken, Peter Dekker, Raymond Graanoogst, Robert Roest, Robert Wijnands, Stefan Postma en Wouter Janssen.Bij Klassiek Ajax deden bekende namen als Aron Winter, Glenn Helder, Rob Witschge, Tarik Oulida en Yes-R mee.

Klassiek Ajax kwam op een 1-0 voorsprong door een ongelukkig eigen doelpunt van Robert Wijnands, Trainer FC Utrecht O14. Deze achterstand werd teniet gedaan door een doelpunt van Dijar Kasim, Trainer FC Utrecht O11. Vervolgens kwam Klassiek Ajax weer op voorsprong, waarna Raymond Graanoogst namens Oud-FC Utrecht zorgde voor de gelijkmaker. Klassiek Ajax liep hierna uit tot een 5-2 voorsprong door onder andere een schitterende knal van Yes-R in de kruising. Voormalig FC-Utrecht speler Wouter Janssen zorgde in de slotfase voor de eretreffer.Coach Koos van Tamelen zag lange tijd een spannende wedstrijd. “De wedstrijd ging lange tijd gelijk op”, aldus Van Tamelen. “Het was een gelijk opgaande strijd tot en met de 2-2. Het was wachten op de 3-2 van onze kant, echter viel hij aan de andere kant. Daarna liep Klassiek Ajax uit naar een ruime voorsprong en konden we helaas de wedstrijd niet meer kantelen.”

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen