Vandaag werd de 5e competitiewedstrijd uit gespeeld tegen Roda’46 D1 in Leusden. In de 1e helft speelt FC Utrecht heel dominant waarbij steeds de vrije man wordt ingespeeld en daardoor kon het team kansen creëren. Helaas benut het team niet de kansen en komen ze zelfs op 1-0 achter.

In de 2e helft speelt FC Utrecht nog steeds zo goed als in de 1e helft waarbij continu op de helft van Roda wordt gespeeld. Helaas komt het team 2-0 achter door een prachtige schot van een Roda speler. In de laatste fase van de wedstrijd probeert FC Utrecht nog een doelpunt te scoren en krijgt ook kansen. Wederom worden die kansen niet benut en in de laatste minuut scoort Roda’46 nog uit een corner en verliest FC Utrecht O12 met 3-0.

Een leerzame wedstrijd waarbij het team dominant heeft gespeeld maar helaas toch niet heeft kunnen winnen. Volgende week speelt het team thuis tegen Jonathan D1 om 09.00 uur.