FC-Utrecht.org
Home » Jeugdpagina » Jeugdactiviteiten » Junior Tigers kamperen op de middenstip

 

 

 

Kamperen op hét veld van Stadion Galgenwaard. Dat was wat zo'n veertig Junior Tigers, samen met hun ouders of begeleider, in de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 mei deden.Maar het bleef voor de kids niet bij slapen op het Utrechtse gras alleen. Op donderdag stonden al tal van leuke activiteiten voor de Junior Tigers op de rol. Zo werd er Bossabal gespeeld, stond de activiteit Crazy 88 op het programma en kregen de kids een rondleiding door Stadion Galgenwaard.  

Na die inspanningen begonnen de maagjes te knorren en ook dat was voorzien; op de middenstip was een geheel verzorgde barbecue. Daarna werd Het Grote Voetbalspel gespeeld, stond er een speurtocht op het programma en werd er naar een film gekeken. Vervolgens gingen de kids, in hun speciaal voor deze activiteit gemaakte FC Utrecht Junior Tiger-koepeltent, slapen op hét voetbalveld van Stadion Galgenwaard. Een unieke ervaring, natuurlijk!

De activiteit eindigde op vrijdagmorgen met een gezamenlijk ontbijt, een potje voetgolf, het spelen van nostaligische spellen en penalty's schieten. Daarna kregen de kids een certificaat dat ze, evenals hun FC Utrecht Junior Tiger-koepeltent, mee naar huis mochten nemen.