Eén moment in het jaar komen alle vrijwilligers van FC Utrecht bij elkaar. Dit gebeurt tijdens de Boerenkoolavond. Op deze traditionele avond worden de vrijwilligers bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar.



Net als vorig jaar werd de Boerenkoolavond gehouden in het Postillion Hotel in Bunnik. Tijdens deze avond zijn alle spelers, van O10 tot het eerste elftal, aanwezig. Uiteraard schuiven ook alle trainers en begeleiders aan bij de boerenkoolmaaltijd. Uiteraard waren er ook Halal-stamppotten, zodat iedereen aan het diner kon meedoen.



“Het is een unieke avond”, zei Wilco van Schaik, Algemeen Directeur van FC Utrecht aan het begin van de avond. “Samen maken we de club en op avonden als dit komt dit tot uiting. We zijn hier nu samen met 450 vrijwilligers, spelers en medewerkers van de club. De vrijwilligers zijn we dankbaar voor hun geweldige inzet voor de club. Zonder jullie is dit niet mogelijk.” Ook werd aandacht besteed aan de verjaardag van Tommy Oar. De Australier vierde zijn 22ste verjaardag en werd door de hele zaal hartelijk toegezongen.



Naast de obers van het Postillion Hotel zorgden ook de directieleden van de club dat iedereen een bord met boerenkool en worst kreeg. Het hoogtepunt van de avond was de Bingoshow gepresenteerd door Mark van der Maarel en zijn assistent Jens Toornstra. Jens trok de nummers en Mark riep de nummers om, zodat iedereen op de vooraf uitgedeelde bingoformulieren de nummers konden afstrepen. De winnaar van de hoofdprijs, een overnachting voor twee personen in het Postillion Hotel in Bunnik, werd gewonnen door Raymond Huizing, speler van FC Utrecht O13.



Na afloop van de maaltijd bleven veel vrijwilligers en spelers nog gezellig met elkaar praten over hun inzet bij FC Utrecht. Deze traditie van al meer dan 25 jaar zorgt ervoor dat iedereen bij de club met elkaar verbonden is. Daarmee groeit het besef dat ieder in zijn of haar rol waardevol voor de club is.


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen