FC-Utrecht.org
Home » Jeugdpagina » Jeugdactiviteiten » Amerikaanse talenten op stage bij FC Utrecht

 

 

Twintig jeugdspelers uit de Verenigde Staten liepen de afgelopen week een snuffelstage bij FC Utrecht. Tijdens hun verblijf in de Domstad maakten ze kennis met de club, kregen ze trainingen en was er een Meet & Greet met FC Utrecht’s Amerikaans international Rubio Rubin.

 

Snuffelstage15.jpg

 

De talenten, die stuk voor stuk zijn voortgekomen uit het netwerk van Global Image Sports en de FC Utrecht North American Academy, arriveerden vorige week maandag in Utrecht. Tijdens hun eerste dag in de Domstad kregen ze een rondleiding door Stadion Galgenwaard.

 

Gedurende de week trainden alle Amerikaanse talenten mee met de jeugdploegen van de FC Utrecht Academie; respectievelijk Onder 9, Onder 12, Onder 13, Onder 14, Onder 15, Onder 16 en Onder 17. Zo maakten de kids kennis met het voetbalniveau in Nederland en de trainingsmethoden van FC Utrecht en in het bijzonder Nick Vreeman, Mourad El Idrissi, Antal Vergeer, Marcel van der Net, Ab Plugboer, Ruben den Uijl, Dijar Kasim en Ruud Heus.

 

Op zaterdag keken de Amerikaanse voetballers hun ogen uit, toen supporters van FC Utrecht een sfeeractie hielden rondom de training van het eerste elftal, terwijl de kids zelf een training afwerkten. Na afloop van die training vond er een Meet & Greet plaats met Amerikaans international Rubio Rubin. Die zagen de kinderen een dag later in Stadion Galgenwaard met FC Utrecht gelijkspelen tegen Ajax (1-1).

 

snuffelstage1-1.jpg

Snuffelstage2-1.jpg

Snuffelstage3-1.jpg

Snuffelstage4-1.jpg

Snuffelstage5.jpg

Snuffelstage6.jpg

Snuffelstage7.jpg

Snuffelstage8.jpg

Snuffelstage9.jpg

Snuffelstage10.jpg

Snuffelstage11.jpg

Snuffelstage12.jpg

 

stage.jpg

Snuffelstage13.jpg

Snuffelstage14.jpg

 

stage2.jpg

Snuffelstage15-1.jpg

Snuffelstage16.jpg

Snuffelstage17.jpg

Snuffelstage18.jpg