FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2015 januari » Amrabat, Hardeveld en Ramselaar mee op trainingskamp

 

 

 

De selectie van FC Utrecht bereidt zich van 7 tot en met 13 januari in Finestrat, onder de rook van Benidorm, voor op de tweede seizoenshelft. Volgens De Telegraaf maken Sofyan Amrabat, Jeff Hardeveld en Bart Ramselaar onderdeel uit van de groep die afreist naar Spanje.

Sofyan Amrabat en Jeff Hardeveld hebben hun gezicht al eerder laten zien bij trainingskampen, en beiden hebben inmiddels hun debuut in de hoofdmacht gemaakt.

Aanvallende middenvelder Bart Ramselaar (29-06-1996) is speler van FC Utrecht onder 19. Hij tekende in mei 2014 een contract dat hem tot en met de zomer van 2017 aan FC Utrecht bindt. Ramselaar kwam recent, samen met Issa Kallon, ook uit in Oranje onder 19, en hij wordt nu beloond voor de ontwikkeling die hij doormaakt in de FC Utrecht Academy.

 


Onderdeel van het trainingskamp is onder meer het oefenduel dat op 10 januari tegen KAA Gent wordt gespeeld in La Nucia. De Belgen, met onder meer Nana Asare in de selectie, bezetten op dit moment plek 5 in de Belgische Jupiler Pro League.


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen