FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2015 februari » Van Seumeren ziet Dijkhuizen als toekomstige trainer van FC Utrecht

 

 

 

Sinds vorig jaar zomer werkt FC Utrecht met Robbie Alflen als hoofdtrainer, maar voor de toekomst heeft men ook al een naam in gedachten. Marinus Dijkhuizen staat er goed op bij grootaandeelhouder Frans van Seumeren. De 42-jarige Dijkhuizen werd in januari vorig jaar coach bij Excelsior, nadat Jon Dahl Tomasson daar wegging.

 

MarinusDijkhuizen-3.jpg 

 

Hij loodste de Rotterdammers tegen de verwachtingen in naar de Eredivisie en op dit moment bezet Excelsior een verdienstelijke dertiende plaats. FC Utrecht heeft op dit moment maar een punt meer dan de Kralingers, terwijl de mogelijkheden en begroting toch hoger zijn in de Domstad. Van Seumeren kent Dijkhuizen al wat langer en spreekt zich in Voetbal International positief uit over de oud-spits.

 

“Marinus heeft alles om op termijn trainer van FC Utrecht te worden. Ik heb een speciale band met ‘m. Omdat we met elkaar gewerkt hebben bij VV De Meern en vanwege het feit dat hij een verleden heeft bij FC Utrecht.” Waar Dijkhuizen vooral sterk in is, is het creëren van teamgeest, legt Van Seumeren uit in het weekblad. Bovendien was Dijkhuizen als profvoetballer geen grote ster en dat is juist een voordeel. “Marinus kent het belang van een goede mentaliteit en hamert daar ook op bij zijn spelers. Wie daarin niet mee wil, valt af.” Dijkhuizen ligt nog tot het einde van het seizoen 2015/16 vast op Woudestein.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.