FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 december » Alle spelers zijn te koop

 

 

 

Alle spelers van FC Utrecht zijn uiteindelijke te koop. Dat is volgens algemeen directeur Wilco van Schaik ‘het eerlijke verhaal’.

 

 


Er wachten FC Utrecht nog twee zware jaren, zegt Van Schaik in het Algemeen Dagblad. "Maar de situatie is nu niet meer zo dat de fans nu bang hoeven te zijn dat we publiekslievelingen als Yassin Ayoub en Ruud Boymans voor een appel en een ei in de aanbieding hoeven te doen."

Dat betekent niet dat er geen spelers verkocht hoeven worden. "Uiteindelijk is het eerlijke verhaal wel dat iedereen bij Utrecht te koop is. Het is de snelste manier om gezond te worden. We zijn ook niet de enige club die transferinkomsten nodig heeft. Dat is zelfs bij Ajax zo, kijk wat er deze zomer bij Feyenoord is gebeurd. We willen wél af van de situatie dat het noodzakelijk is om er steeds vier of vijf te verkopen", aldus Van Schaik.

FC Utrecht is door de transfers van de afgelopen jaren niet verzwakt, vindt Van Schaik. “Er is een hoop gebeurd in de afgelopen seizoenen op transfergebied, maar niemand kan zeggen dat het elftal er slechter op is geworden. Gaat er kwaliteit dan komt er kwaliteit voor terug.”

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen