FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2015 februari » Sébastien Haller moet nu bewijzen dat dit geen toeval was

 

 

 

Didier Martel was er hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor dat Sébastien Haller ervoor koos om uitgeleend te worden aan FC Utrecht. De Franse aanvaller van AJ Auxerre toonde afgelopen weekend gelijk zijn waarde voor de Domstedelingen. Haller scoorde vier keer in de met 6-1 gewonnen wedstrijd tegen FC Dordrecht.

 

didiermartel.jpgMartel is zeer tevreden over de prestatie van Haller. "Ik weet ook wel dat Dordrecht geen hoogvlieger in de eredivisie is, maar Sébastien is wel de eerste spits die viermaal tegen hen scoort, hè. Nu moet hij bewijzen dat dit geen toeval was. Ik ben er van overtuigd dat hem dat gaat lukken", liet de scout weten aan het Algemeen Dagblad.

In Frankrijk kwam Haller nog zelden aan spelen toe, waarna Martel besloot om zijn landgenoot mee te nemen naar FC Utrecht. "Ik vertelde hem over de supporters, de sfeer, het voetbal in Nederland waar spitsen als hij de ruimte krijgen. Een verhaal uit mijn hart. Utrecht was de mooiste periode van mijn carrière. Ik zei: hier kan ook jij een héro worden", aldus Martel, die er uiteindelijk in slaagde om de twintigjarige Fransman te overtuigen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.