FC-Utrecht.org
Home » Nieuws » FC Utrecht O19 wint de eerste competitiewedstrijd eenvoudig

 

 

 

FC Utrecht O19 is met succes begonnen aan het 1e gedeelte van de competitie, jaargang 2015/2016. In en tegen Heerenveen wist het team van trainer Robert Wijnands overtuigend de volle winst binnen te halen. De doelpunten kwamen van Mitchell van Rooijen (assist Nick Hak), Giovanni Troupee (assist Mitchell van Rooijen) en Nick Hak (assist Anthony Berenstein). Het is dat het vizier niet volledig en niet altijd op scherp stond, want anders had de score aanzienlijk hoger uitgevallen. Daar waren vriend en vijand het na afloop wel over eens. Er waren minimaal 7 100% doelrijpe kansen te noteren.
 
Een tevreden trainer Wijnands dus, die na afloop van de wedstrijd kon melden zeer genoten te hebben van het vertoonde spel en de rust aan de bal, van de gemaakte keuzes en van het aantal gecreëerde kansen. Dat alles, opgeteld bij het ten onrechte afgekeurde doelpunt en de weigering van de scheidsrechter om in de slotfase een Utrechtse wissel toe te staan was basis voor een zeer relaxte terugreis naar het midden van het land. Nou ja, relaxt. De bus moest nog wel even door de kern van het hevige onweer en de zware regenbuien, dat boven de Flevopolder hing. Hoe dan ook, alle complimenten voor de hele groep. "Dit is een prima start. Nu doorzetten in het vervolg van de competitie", aldus Wijnands. "Jammer, dat er juist nu 2 weken lang geen competitie is, maar eerst een internationaal uitwisselingsweekeinde en daarna een interlandweekeinde".
 
sc Heerenveen O19 - FC Utrecht O19 0-3
02. 0-1 Mitchell van Rooijen
57. 0-2 Giovanni Troupee
59. 0-3 Nick Hak
 
FC Utrecht O19
Jordi Haneveld, Giovanni Troupee, Nick Lim, Junior van der Velde, Tim Brinkman, Louk Dekkers, Mitchell van Rooijen, Shayne Pattynama, 
Nick Hak (78. Jesse van Baal), Odysseus Velanas (75. Tijn Wicherink), Anthony Berenstein (78. Virgil Smith).
 
 
 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.