FC-Utrecht.org
Home » Nieuws » FC Utrecht presenteert nieuwe hoofdsponsor

 

 

 

Zorg van de Zaak heeft zich woensdag officieel als hoofdsponsor aan FC Utrecht verbonden. Eén van Nederlands grootste dienstverleners op het gebied van bedrijfsgezondheidszorg gaat met de Utrechtse club een verbintenis voor drie seizoenen aan, met een optie voor nog twee seizoenen.

 

 

zvdz.png

 

 

Volgens de club gaat de samenwerking veel verder 'dan alleen de naamgeving op het shirt'. "We gaan een langdurige samenwerking aan met als één van de doelstellingen om van Utrecht de vitaalste stad van Nederland te maken", aldus algemeen directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht.

 

"Wij als club zijn enorm blij met dit goede en langdurige partnership. Het is de eerste samenwerking met een hoofdsponsor die veel verder gaat dan een naam op een shirt, de wedstrijd, het stadion en het organiseren van maatschappelijke activiteiten", zegt Van Schaik. "De komende jaren gaan we gezamenlijk maatschappelijke en preventieprogramma’s ontwikkelen. Landelijke issues als schulden, pesten, overgewicht en roken gaan wij, als hoofdsponsor en betaaldvoetbalorganisatie met Zorg van de Zaak aanpakken."

 

FC Utrecht heeft niet bekend gemaakt hoeveel Zorg van de Zaak aan FC Utrecht zal betalen. Op internetfora wordt een bedrag genoemd van 1,5 miljoen euro per jaar.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.