FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2015 maart » Sébastien Haller wil graag bij FC Utrecht blijven

 

 

 

Sébastien Haller hoopt ook na dit seizoen nog bij FC Utrecht in de spits te staan. De eredivisieclub moet voor 1 mei beslissen of ze de optie tot koop op de huurling van AJ Auxerre gaan lichten.

 

haller3-2.jpg

 

"Het is aan de club om te beslissen, maar ik zou er zeker akkoord mee gaan. Het is heel prettig om hier te spelen", aldus de Fransman tegen NU.nl. FC Utrecht wil voorlopig nog niet beslissen of het Haller definitief gaat overnemen. "Het zou een goede keuze zijn. Die optie is er niet voor niks. We gaan er later wel over praten. Ik concentreer me nu op de wedstrijden."

 

De 20-jarige Haller baarde vorige maand opzien door vier keer te scoren tegen FC Dordrecht en was zondag tegen Feyenoord (0-0) opnieuw de gevaarlijkste aanvaller bij FC Utrecht. "Het was een goede wedstrijd tegen een grote tegenstander. We hebben het sterk en solide gedaan. Het is wel jammer dat ik niet heb gescoord, want dat had gekund. Hopelijk ben ik snel weer belangrijk met een goal."

 

FC Utrecht draait voorlopig een teleurstellend seizoen en bezet de twaalfde plek op de ranglijst. "We staan zeker niet op de plek waar we horen te staan en het is aan ons om dat recht te zetten en doortastender te zijn. Dan kunnen hier mooie dingen gebeuren."

 

Je hebt in de jeugdelftallen van Frankrijk gespeeld. Waar liggen jouw doelen voor de toekomst?
"Niet per se in de Franse competitie. Ik wil de best mogelijke carrière en dan zien we wel waar mijn toekomst ligt."

 

Maar zie jij jezelf ooit bijvoorbeeld in de Champions League spelen?
"Iedereen heeft die droom, elke voetballer wil ook wereldkampioen worden. Ik moet eerst zelf zorgen voor alle ingrediënten om op dat niveau te komen."

 

Is Utrecht een juist opstap voor die carrière?
"Het is een club met veel potentie. Het is aan mij om het vertrouwen dat ze hier in mij hebben terug te betalen."

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Bas
4 jaar geleden

https://fcutrechtwatch.wordpress.com/2015/03/04/onrust/