FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 januari » YEAU! per direct shirtsponsor van FC Utrecht

 

 

 

FC Utrecht heeft in YEAU! een nieuwe shirtsponsor gevonden. Het product YEAU! wordt door The Better For You Company gepositioneerd als een A-merk en via FC Utrecht landelijk geïntroduceerd. YEAU! prijkt vanaf zondag zowel op de mouw, als op de achterzijde van het wedstrijdshirt van FC Utrecht. De overeenkomst heeft een looptijd van anderhalf seizoen, waarbij de intentie is uitgesproken om de samenwerking na die tijd voort te zetten.

YEAU! is nieuw, fris en trendy. Opvallende flesjes gevuld met een innovatieve tastemaker in diverse smaken, maken gewoon kraanwater weer cool. “YEAU! is een merk voor vitale en actieve mensen, dat midden in de samenleving staat”, zegt Wim van Roekel, mede-eigenaar van The Better For You Company, waartoe het merk YEAU! behoort. “Net als FC Utrecht. Wij ondersteunen het dat de club dicht bij de mensen staat, dit omarmen wij. The Better For You Company is een Utrechts bedrijf, opgestart door Utrechtse ondernemers. In FC Utrecht zien wij de ideale partner om ons product YEAU! bij een groot en breed publiek onder de aandacht te brengen.”

YEAU! is een geconcentreerde siroop, in een trendy en innovatieve productverpakking, waarmee persoonlijke taste en kleur toegevoegd wordt aan water. Een belangrijk aspect van YEAU! is dat het product suikervrij is en geen calorieën bevat. Daardoor wordt het nu interessant om kraanwater te gaan drinken, gepersonaliseerd met een kneepje YEAU! Supporters van FC Utrecht hebben na afloop van FC Utrecht – Feyenoord de mogelijkheid om hun eerste YEAU!-ervaring te scoren in Number Four, De Heksenketel of DITO.

 

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen