FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2015 maart » Danny Verbeek en Jeroen Verhoeven gaan Fc Utrecht verlaten

 

 

 

Het contract van Jeroen Verhoeven wordt niet verlengd. De 34-jarige doelman, die over een maand 35 wordt, vervult voor het derde seizoen op rij de rol van reservekeeper bij FC Utrecht. CAO-bepalingen schrijven voor dat een betaald voetbalorganisatie spelers met een tussentijds verlengde aflopende verbintenis en/of een optie in hun contract voor 1 april dient te informeren. Ook het contract van Michael Zullo is opgezegd, maar met hem zal nog wel worden gepraat. FC Utrecht gaat ook met Edouard Duplan in gesprek om zijn aflopende verbintenis te verlengen.

 

jeroenverhoeven.jpg

 

Dat geldt niet voor Danny Verbeek. FC Utrecht heeft besloten om de koopoptie op Verbeek, die gehuurd wordt van Standard Luik, niet te lichten. Danny Verbeek heeft bij Standard nog een contract tot 2016.

Ook de opties in de contracten van Kai Heerings, Elroy Pappot en Kenny Teijsse zullen niet worden gelicht. Datzelfde geldt voor de opties in de aflopende verbintenissen van de Jong FC Utrecht-voetballers Remco van Wingerden, Jordy van der Winden, Laurens van der Voort, Yemaro Hoogdorp, Darren Rosheuvel en Myenty Abena. Met Abena en Rosheuvel is de club nog wel in gesprek over de toekomst.

 

Beter nieuws was er voor Sean Klaiber, Gyrano Kerk en Nassir el Aissati. De optie in hun contract wordt wel gelicht, waardoor ze nog tot medio 2016 bij FC Utrecht zullen blijven.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.