FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2015 februari » Fernando Quesada op huurbasis naar Achilles'29

 

 

 

Middenvelder Fernando Quesada draagt de rest van voetbalseizoen het shirt van Achilles'29. FC Utrecht verhuurt de 21-jarige Spaanse jeugdinternational tot en met mei aan de Jupiler League-ploeg uit Groesbeek.

 

quesada2.jpg

 

Tijdens de winterstop van het vorige seizoen nam FC Utrecht middenvelder Quesada over van de Spaanse grootmacht FC Barcelona. In de jaargang 2013/2014 kwam de Spanjaard tot drie competitiewedstrijden in het shirt van de ploeg uit de Domstad. Deze jaargang kwam Quesada voor het vlaggenschip van de Utrechters nog niet in actie.

"Het maken van speeltijd is zeer belangrijk voor Fernando op dit moment", zegt Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff van FC Utrecht. "Daarom is het goed dat hij daarop nu een goed uitzicht heeft bij Achilles'29. Bij FC Utrecht was het perspectief op speelminuten voor Fernando dit seizoen zeer beperkt. Desalniettemin hebben wij vertrouwen in de kwaliteiten én de potentie van Fernando. Daarom was een tijdelijke overgang naar een andere ploeg voor zowel hem als FC Utrecht op dit moment het beste."

Naast Quesada komen dit seizoen ook de FC Utrecht-spelers Sean Klaiber (FC Dordrecht), Leon de Kogel (Almere City FC), Elroy Pappot (Fortuna Sittard), Adam Sarota (Brisbane Roar, Australië) en Kenny Teijsse (Sparta Rotterdam) op huurbasis uit voor een andere ploeg.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.