FC-Utrecht.org
Home » Jeugdpagina » Jeugdactiviteiten » Kids genieten van clinic voor oneMen

 

 

 

Zes spelers van FC Utrecht zetten zich gistermiddag (zondag) in voor de stichting oneMen tijdens de activiteit Play4oneMen. Zij gaven aan 93 kinderen een clinic op Sportcomplex Zoudenbalch.

 


Amerikaans international Rubio Rubin, Zweeds jeugdinternational Kristoffer Peterson, de Franse publiekslieveling Edouard Duplan, aanvoerder Willem Janssen, vaste waarde Mark van der Maarel en doelman Jeroen Verhoeven beleefden een leuke middag met 93 kinderen, die allemaal 15 euro aan oneMen doneerden in ruil voor hun deelname aan de activiteit. Die werd georganiseerd door Play4oneMen, een initiatief van Hogeschool Utrecht-studenten.

 


Tijdens de clinic speelden de kids onder meer partijtjes acht tegen acht, samen met Rubin en Peterson, en kregen de keepende jongelingen nuttige tips van Verhoeven. Elders op de velden had onder anderen assistent-trainer Sjors Ultee van FC Utrecht leuke oefenvormen voor de enthousiaste deelnemers in petto.

 


De opbrengst van de activiteit, 2.180 euro, komt volledig ten goede aan stichting oneMen. oneMen is een goed doel dat gelooft in de kracht van het individu. oneMen steunt pioniers achter kleinschalige ontwikkelingsprojecten met grote impact in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.