FC-Utrecht.org
Home » Nieuws » Robin Pronk slaagt voor cursus Coach Betaald Voetbal

 

 

 

Robin Pronk is geslaagd voor de cursus Coach Betaald Voetbal. De 42-jarige oefenmeester van Jong FC Utrecht is één van de elf trainers die de cursus met goed gevolg hebben doorlopen. Met dit diploma heeft Pronk de bevoegdheid om als hoofdtrainer bij een betaaldvoetbalorganisatie aan de slag te gaan.

 

robinpronk.jpg“Het geeft een goed gevoel om deze cursus met succes af te sluiten”, zegt Pronk, die met Jong FC Utrecht de Divisie B voor beloftenteams won. “Ik ben FC Utrecht dankbaar dat ik de ruimte heb gekregen om deze cursus te gaan doen en dat ik van Robby Alflen de gelegenheid kreeg om stage te lopen bij het eerste elftal. Voor mij is dit een goede afsluiting van een druk, maar mooi jaar.”

Naast Robin Pronk ontvangen Francois Gesthuizen (Achilles ’29), Roy Hendriksen (NEC), Sipke Hulshoff (SC Cambuur), Wim Jonk (Ajax), Tieme Klompe (SC Heerenveen), Rob Maas (Vitesse), Frank Peereboom (Ajax), Reinier Robbemond (AZ), Remond Strijbosch (Helmond Sport) en Edwin Petersen (KNVB) het diploma Coach Betaald Voetbal (UEFA Pro).

Robin Pronk staat evenals dit seizoen in seizoen 2015/2016 voor de groep bij Jong FC Utrecht. 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.