FC-Utrecht.org
Home » Teams » FC Utrecht O16 » Wedstrijdverslagen FC Utrecht B2 » 28 03 2015 Feyenoord O16 FC Utrecht O16

 

 

 

Feyenoord O16 heeft zaterdag uitstekende zaken gedaan in de strijd om de landstitel door thuis met 4-2 te winnen van FC Utrecht. Door de zege gaan de Rotterdammers nu aan kop met 14 punten uit 7 duels. PSV en AZ volgen op één punt achterstand. FC Utrecht O16 staat op de vijfde en voorlaatste plaats van de kampioenscompetitie.

 

feyenoordo16fcutrechto16201420151.jpg

 

De eerste helft begon Feyenoord gelijk te spelen met de punt naar voren en dus met een behoorlijke druk. FC Utrecht had het hier lastig mee maar Feyenoord kwam niet tot scoren. FC Utrecht kreeg één mogelijkheid en die ging er na een kwartier spelen via een scrimmage voor het doel ook meteen in. Hierna verhoogde Feyenoord de druk en kon voor de rust op gelijke hoogte komen.

 

feyenoordo16fcutrechto16201420152.jpg

 

In de tweede helft was FC Utrecht het eerste kwartier goed aan de bal en kon het druk zetten op Feyenoord. Daarna kreeg Feyenoord toch weer grip op de wedstrijd en kon het uitlopen naar 3-1. Het werd nog even spannend toen FC Utrecht vijf minuten voor tijd terugkwam tot 3-2. FC Utrecht probeerde hierna Feyenoord onder druk te zetten en de gelijkmaker te forceren. Hierdoor kwam er meer ruimte achterin en kon Feyenoord een minuut voor tijd de eindstand bepalen op 4-2.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.