FC-Utrecht.org
Home » Nieuws » De voorbereiding van FC Utrecht O17

 

 

 

FC Utrecht O17 is al geruime tijd bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste trainingsperiode van twee weken begon al op 1 juli en werd afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Brabant United. In Waalwijk won FC Utrecht O17 (B1) met 6-1.  De doelpunten waren van Stijn Meijer, Abdelmalik Hemmet (2), Khalid Khajouli, Rashaen de Windt en Nadir Achahbar. Daarna kregen de spelers twee weken vakantie.

 

Vervolgens werd de training op 27 juli weer opgepakt met een trainingsweek, die werd afgesloten met een oefenwedstrijd. Op Zoudenbalch werd FC Twente B1 met 3-2 verslagen na een 2-1 ruststand. Doelpunten waren van Nick Venema, Khalid Kajouli en Stijn Meijer.

 

Daarna was het tijd voor het jaarlijks terugkerende trainingskamp op Texel. Daar moet de basis worden gelegd voor een succesvol seizoen. Op het Waddeneiland was er naast tijd voor training en bespreking ook ruimte voor teambuilding en ontspanning.

 

Na terugkomst werd ook de derde oefenwedstrijd gewonnen. VVV/Helmond Sport B1, dat in de 1e divisie uitkomt, werd met 8-1 verslagen na een 5-1 ruststand. Doelpunten waren van Nick Venema (2), Khalid Khajouli (2), Mounir Mounji, Nadir Achahbar, Timo Meerding en Rashaen de Windt.

 

Komende zaterdag staat de vierde en laatste oefenwedstrijd op het programma. FC Utrecht O17 neemt het dan in Volendam op tegen FC Volendam B1.

Op 22 augustus speelt FC Utrecht O17 de eerste echte wedstrijd en dan kan het ook direct een prijs pakken. Omdat de vorige lichting vorig seizoen landskampioen is geworden, speelt FC Utrecht O17 op die dag om de Supercup.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.