FC-Utrecht.org
Home » Nieuws » Fc Utrecht speelt op 16 juli tegen Dundee United

 

 

 

Aan het voorbereidingsprogramma van het eerste elftal van FC Utrecht is een wedstrijd tegen Dundee United toegevoegd. De Schotse subtopper fungeert op donderdag 16 juli op de accommodatie van SC Woerden als sparringpartner van FC Utrecht. De aftrap is om 19.00 uur.

 

fcutrechtdundeeunited.jpg

 

Afgelopen zomer troffen FC Utrecht en Dundee United elkaar ook al, toen in Stadion Galgenwaard. De Utrechtse Eredivisionist was toen met 2-1 te sterk voor het team uit de Schotse Premiership dankzij doelpunten van Jens Toornstra en Leon de Kogel. Tickets kosten 7 euro voor volwassenen. Kinderen tot en met 12 jaar en 65-plussers betalen 5 euro voor een kaartje.

 

fcutrechtdundeeunited2.png

 

Vanaf woensdag zijn kaarten in de voorverkoop te verkrijgen bij Kraan Tweewielers (Stationsplein-Noord, Woerden), GO-Sport (Rijnstraat, Woerden), Jumbo Nap Polanen (La Fontaineplein, Woerden) en bij het fietstransferium Kraan Tweewielers (Onderdoor, Houten). Op de wedstrijddag zijn tickets, zolang de voorraad strekt uiteraard, aan de kassa’s bij het sportpark van SC Woerden te verkrijgen.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.