FC-Utrecht.org
Home » Jeugdpagina » Jeugdactiviteiten » Zet je schoen in de Fanshop

 

 

 

In de fanshop in Stadion Galgenwaard staan al meer dan 200 schoenen. Deze zijn gezet door de Junior Tigers. De leden van de kidsclub van FC Utrecht hebben sinds zaterdagochtend de etalage van de fanshop flink vol gezet met hun schoenen in de hoop dat Sinterklaas deze met een presentje gaat vullen.


Heb je jouw schoen nog niet gezet? Dat kun je dit doen tot en met donderdag bij de FC Utrecht Fanshop, rechts naast de hoofdingang van het stadion. Vergeet niet de brief die je thuis hebt ontvangen, mee te nemen als je je schoen komt zetten in de Fanshop. Ben je nog geen lid en wil je toch jouw schoen zetten, dan kun je in de fanshop gelijk lid worden van misschien wel de leukste kidsclub, de Junior Tigers.Zaterdag sinterklaasfeest
Als jij je schoen hebt gezet, moet je deze natuurlijk ook weer een keer ophalen. Dit kun je zaterdag 30 november doen. De hele dag is het feest in de Fanshop. Zo kun je onder andere worden geschminkt, de pieten ontmoeten en op de foto met Tiger en Tigergirl. Ook is er een avontuurlijk springkussen aanwezig en kun je jouw traptechniek testen op een opblaasbaar doel met gaten.


Tussen 13:00 - 15:00 uur komt Sinterklaas op bezoek in de fanshop en kun je hem persoonlijk bedanken voor het cadeau in jouw schoen. Bovendien kun je zelf jouw korting op artikelen in de fanshop bepalen door aan het 'FC Utrecht Rad van Fortuin' jouw korting te draaien.