FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2015 april » FC Utrecht wil door met Edouard Duplan en Timo Letschert

 

 

 

FC Utrecht en Edouard Duplan zijn in gesprek over contractverlenging.  De huidige verbintenis van de 31-jarige aanvaller loopt af na dit seizoen.
 
duplan.jpg
 

De Fransman leek vorige zomer te vertrekken bij de club, maar tekende uiteindelijk alsnog bij tegen lagere financiële condities. Inmiddels hebben beide partijen de wens uitgesproken met elkaar door te gaan. Duplan speelt al vijf jaar bij Utrecht, dat hem destijds overnam van Sparta Rotterdam. 'Edouard is iemand van de club, we gaan beiden kijken naar de toekomst', zegt algemeen directeur Wilco van Schaik in gesprek met Voetbal International.

 

timoLetschert.jpg

 

FC Utrecht wil de optie tot koop lichten in de huurovereenkomst van Timo Letschert. De 21-jarige verdediger verruilde in januari 2014 FC Groningen transfervrij voor Roda JC, dat hem tot 2016 vastlegde. Dit seizoen speelt Letschert op huurbasis in Stadion Galgenwaard. Hij kwam in achttien competitiewedstrijden in actie. 'Wij zijn zeer tevreden over Timo', aldus Van Schaik. 'In het begin moest hij wennen, maar intussen zijn we heel blij met hem. Een mooi, jong talent.'

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.