FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 januari » Vrijdag is de allerlaatste wedstrijd voor de FC Utrecht Vrouwen

 

 

 

Het doek is officieel gevallen voor de FC Utrecht Vrouwen. Dinsdagmiddag deed de Utrechtse Rechtbank uitspraak in het door de stichting zelf aangevraagde faillissement. Reglementair betekent een definitief faillissement dat SVVU/ de FC Utrecht Vrouwen niet langer deel uitmaken van de BeNe League. Partijen hebben nu wettelijk acht dagen de tijd om in beroep te gaan tegen de beslissing van de rechtbank. Tot die tijd maken de FC Utrecht Vrouwen deel uit van de competitie en dient het de competitieverplichtingen na te komen. Dit betekent dat de competitiewedstrijd van aanstaande vrijdag 24 januari Club Brugge – FC Utrecht vooralsnog doorgaat.

In het geval van een onherroepelijk faillissement maakt SVVU niet langer deel uit van de Women’s Bene League en worden de gespeelde wedstrijden van SVVU/ de FC Utrecht Vrouwen in de Women’s BeNe League als niet gespeeld beschouwd. Dit zal in de competitiestand worden aangepast.

Een trieste dag voor de club, speelsters, staf en overige betrokkenen. Maar ook een trieste dag voor het vrouwenvoetbal in het algemeen waarbij er weer een club/team op het hoogste niveau weg valt.

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen