FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 mei » Luc Nijholt niet naar FC Utrecht

 

 

 

Luc Nijholt heeft een contract getekend bij de Georgische club Dinamo Tblisi. Hij gaat daar werken als directeur van de jeugdopleiding van die club. De Georgiërs willen in de opleiding de Hollandse School introduceren.

Nijholt, net als zijn zoon Gianluca Nijholt een oudspeler van FC Utrecht, gaat dus niet aan de slag bij FC Utrecht. Als voormalig assistent van Co Adriaanse was hij daar in beeld. Adriaanse gaat in FC Utrecht vrijwel zeker aan de slag als adviseur.

Harry van den Ham wordt nu genoemd als mogelijke assistenttrainer. Ook van den Ham heeft een verleden als speler bij FC Utrecht. De 59-jarige Utrechter is momenteel nog hoofdtrainer van FC Dordrecht, dat onder zijn leiding een bijzonder succesvol seizoen beleeft.


 

 

Van den Ham was twee keer eerder assistent bij FC Utrecht onder de hoofdtrainers Leo van Veen en Foeke Booy. Ook trainde hij IJsselmeervogels korte tijd. Dit seizoen werd Van den Ham bijna kampioen van de Jupiler League met FC Dordrecht. Hij finishte als tweede en strijdt momenteel in de play-offs om promotie naar de Eredivisie.

 

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen