FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 december » FC Utrecht heeft interesse in Albert Rusnak

 

 

 

SC Cambuur moet vrezen voor het vertrek van Albert Rusnak, één van zijn grote smaakmakers. Manchester City is best bereid mee te werken aan een definitieve transfer, maar dat nieuws heeft de concurrentie ook bereikt. AZ, FC Twente en FC Utrecht lijken zich in de strijd te mengen.

 


Rusnak maakte vooral in zijn eerste weken bij Cambuur een uitstekende indruk. Met zijn techniek en frisse spel was hij direct een verrijking voor de Eredivisie en de club uit Leeuwarden is er dan ook veel aan gelegen om de tot 1 januari lopende huurovereenkomst te verlengen.

Goed nieuws voor Cambuur is dat Manchester City open staat voor een definitieve transfer. De staf van de Engelse topclub is altijd positief geweest over de Slowaak, maar de enorme kooplust en concurrentiestrijd zorgt ervoor dat een echte kans uit lijkt te blijven.

Rusnak ziet een definitieve transfer naar Nederland ook wel zitten, maar heeft daarbij meer opties dan alleen Cambuur. Volgens The Daily Mail heeft een aantal Eredivisie-clubs belangstelling, waaronder in elk geval AZ, FC Twente en FC Utrecht. Binnen een aantal weken moet duidelijk worden waar de twintigjarige middenvelder na de winterstop speelt.

 

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen