FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2013 oktober » Willem Janssen wordt vrijdag geopereerd

 

 

 

Willem Janssen wordt aanstaande vrijdag geopereerd aan zijn voorste kruisband in zijn linkerknie. De 27-jarige middenvelder liep de blessure op in de wedstrijd tegen Roda JC van zaterdag 28 september.

De operatie aan de knie vindt plaats in de gespecialiseerde Bergman Clinics in Naarden. “Vrijdag gaat het gebeuren”, kijkt Janssen vooruit op zijn operatie. “Ik ben nu bezig om een spier los te houden rond mijn knie, dus ik fiets veel en wordt behandeld door de fysiotherapeut van FC Utrecht.

Janssen heeft niet eerder te maken gehad met een dusdanige blessure. “Het is een tegenvaller voor me, ik heb namelijk altijd alles gespeeld”, vervolgt Janssen. “Ik vind het vervelend en jammer dat ik mijn waarde voor FC Utrecht dit seizoen niet kan laten zien. Het is moeilijk om vanaf de tribune naar de wedstrijden te kijken. Nu ik niet kan spelen, waardeer ik het nog meer om profvoetballer te mogen zijn. Ik ga er dan ook alles aan doen om zo snel en zo goed mogelijk terug te komen.”

Na de operatie wacht Janssen een lange periode van herstel. “In overleg met FC Twente hebben we besloten om Willem te laten revalideren bij FC Utrecht”, aldus Hoofd Medische Zaken en Clubarts Niels Wijne. “We verwachten dat hij zeven tot negen maanden afwezig is.”

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Willem Janssen FC Utrecht, Willem Janssen geopereerd, Janssen geopereerd, blessure Willem Janssen, kruisband Willem Janssen, operatie Willem Janssen