FC-Utrecht.org
Home » Rubrieken » Extra » Dossier Voetbalvrouwen » Enikő Mihalik

 

 

 

Enikö Mihalik

vriendin van Mathias 'Zanka' Jørgensen

Deens international, oudspeler van PSV, nu speler van FC Kopenhagen

 

Enikö Mihalik (11 mei 1987) is een Hongaars model.

Als kind werd zij geplaagd om haar tengere figuur. Op 15-jarige leeftijd werd zij echter gevraagd voor de Hongaarse Elite Modelwedstrjd, die zij wist te winnen. Bij de internationale Elite Model Look eindigde zij op de vierde plaats.

Zij debuteerde als model bij de Chanel Haute Couture Show 2006. In 2009 brak zij definitief door en sindsdien heeft zij gewerkt voor grote merken als Versace, Givenchie, Gucci en Victor & Rolf . Haar bekendheid bij het grote publiek heeft zij echter te danken aan haar modellenwerk voor Victoria's Secret en haar aanwezigheid op de Pirelli kalender 2010.

Sinds kort heeft Enikö een relatie met Mathias Jattah-Njie Jørgensen, beter bekend onder zijn voetbalnaam 'Zanka'. In Nederland is Zanka bekend van PSV, al wist hij hier niet door te breken. In het seizoen 2012-2013 speelde hij 13 wedstrijden voor PSV, een jaar later speelde hij nog slechts voor Jong PSV. Dit seizoen is Zanka teruggekeerd naar FC Kopenhagen waar hij, net als voor zijn PSV-tijd, een basisplaats heeft.

 

eniko60.jpgeniko54.jpgeniko53.jpgeniko50.jpg

eniko51.jpg

eniko52.jpg

eniko55.jpg eniko56.jpg

eniko57.jpg

eniko58-1.jpg

eniko59.jpg

eniko61.jpg

eniko62.jpg

eniko63.jpg

 

 

25 stemmen

Reacties

Yasin BAŞKABAK
3 jaar geleden

ENİKO GREAT HARİKA

Reactie plaatsen