FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2013 augustus » Mulenga mag niet meer weg

 

 

FC Utrecht heeft besloten aanvaller Jacob Mulenga deze transferperiode niet meer te laten gaan. De voorbije maanden was er de gezamenlijke intentie om tot een transfer te komen, maar ondanks de belangstelling van verschillende clubs kwam het niet tot een deal. Mulenga blijft speler van FC Utrecht.“We hebben er nooit een geheim van gemaakt dat wij openstonden voor een vertrek van Mulenga”, licht Manager Spelerszaken en Scouting Edwin de Kruijff toe. “Wij hebben gestreefd naar een win-winsituatie waarin zowel de club als de speler zich kan vinden. Tot op heden is dit niet gelukt. Met nog enkele dagen tot het verstrijken van de transferwindow hebben wij besloten hem niet meer te laten gaan.”

FC Utrecht vindt het richting zijn staf, de ploeg en de supporters bovendien fair om duidelijkheid te creëren. De Kruijff: “Geïnteresseerde clubs hebben alle tijd gehad om met ons en Jacob in gesprek te gaan betreffende een overgang. We willen nu echter rust creëren richting het einde van de window en de wedstrijd van komende zondag en hebben daarom besloten niet meer in gesprek te gaan met clubs. In de winterperiode kijken we verder.”

Jacob Mulenga speelt sinds de zomer van 2009 voor FC Utrecht. In 88 duels kwam de Zambiaanse aanvaller tot op heden tot 34 doelpunten.

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen