FC-Utrecht.org
Home » Jeugdpagina » FC Utrecht Kidsclubs » FC Utrecht Tigers

 

 

 

De FC Utrecht Tigers is dé fanclub voor de FC Utrecht-fans van 13 tot en met 16 jaar. Deze fanclub is vorig jaar opgericht, nadat veel kinderen aangaven graag bij FC Utrecht betrokken te blijven na hun Junior Tiger-lidmaatschap (0 t/m 12 jaar).De FC Utrecht Tigers
Leden van de FC Utrecht Tigers worden nog meer betrokken bij hun rood-witte helden.  Leden ontvangen maandelijks het Tiger-nieuws, een verjaardagskaart, exclusieve aanbiedingen van de FC Utrecht Fanshop, uitnodigingen voor exclusieve events met spelers (zoals karten, persconferenties, clinics en een eindfeest) en een leuk welkomstcadeau. Met de FC Utrecht Tigers clubcard krijgen leden 10% korting in de FC Utrecht Fanshop en kunnen ze kaarten kopen voor thuiswedstrijden van FC Utrecht. Een lidmaatschap kost slechts € 20,00 per jaar. 


Onthulling nieuwe logo en Facebook-pagina
Dit jaar worden de activiteiten voor deze fanclub verder uitgebreid. Zo hebben de FC Utrecht Tigers vanaf nu een eigen logo!

Binnenkort wordt de Facebook-pagina van de FC Utrecht Tigers gelanceerd. Dit om iedereen van alle activiteiten en nieuwtjes op de hoogte te houden. Houd goed de website in de gaten om te weten wat er allemaal rond deze onthulling te beleven is.