FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2013 augustus » Wouters vreest Tadic

 

 

 

FC Twente-trainer Michel Jansen wil niet te hard van stapel lopen na de verrassend ruime zege (1-4) vorige week bij Feyenoord. 'We moeten realistisch blijven. De eerste wedstrijd tegen RKC was niet zo slecht als men deed geloven en Feyenoord-uit was misschien niet zo goed als iedereen dacht', zei Jansen in aanloop naar het competitieduel met FC Utrecht.

Ondanks de matige start van Utrecht wil Jansen de opponent van zondag niet uitvlakken. 'Utrecht speelt met een goede organisatie en creëert de nodige kansen. Het is een moeilijk te bespelen tegenstander, geen ploeg waar je zo even van wint', analyseerde de coach, die behoudens de langer geblesseerde Wout Brama, Robbert Schilder en Sonny Stevens een fitte selectie heeft.

Bij Utrecht zijn Edouard Duplan, Cedric van der Gun, Adam Sarota en Kenny Teijsse eveneens al langer uit de roulatie. Trainer Jan Wouters ziet zijn ploeg na de dramatische uitschakeling in de Europa League en de matige eredivisiestart langzaam opkrabbelen. 'Voetballend gezien was het een stuk beter dan de weken ervoor, dat biedt perspectief', zo keek hij terug op de nederlaag van vorige week in Groningen. Wouters is vooral bevreesd voor de Serviër Dusan Tadic, die vorige week terugkeerde bij Twente. 'Hij is belangrijk voor de ploeg. Hij heeft een goede individuele actie en kan een goal maken.'

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen