FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 juli » Johan Martensson vertrekt naar Helsingborg

 

 

 

Johan Mårtensson vertrekt per direct bij FC Utrecht. De middenvelder is verkocht aan Helsingborg IF, een topclub in Zweden. Mårtensson heeft bij Helsingborg voor drie jaar getekend.Het vertrek van Mårtensson is voor zowel de speler als FC Utrecht een goede zaak, stelt Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff. "De concurrentie op het middenveld is dit seizoen ongemeen groot. Bij Helsingborgs heeft Johan meer uitzicht om structureel een vaste waarde te worden, dan dat hij bij FC Utrecht had. Johan gaat spelen bij een club met veel traditie. Niet de eerste de beste club in Zweden", aldus de Kruijff.

Mårtensson, die drie jaar voor FC Utrecht speelde, heeft al afscheid genomen van de club. De Kruijff: "Een emotioneel moment. Johan vervulde een geweldige rol in de groep. Iedereen mocht hem. Hij is een geweldig persoon. Ondanks tegenslagen waarmee hij in zijn periode bij FC Utrecht te maken had, liep hij nooit ontevreden rond. Een voorbeeldig prof. Hij bleef altijd maximaal trainen. Wij gunnen Johan deze stap van harte."

"Ik had mijn tijd in Nederland niet willen missen en kijk terug op een hele mooie periode. Zowel als voetballer, als ook als mens ben ik enorm gegroeid. Bij FC Utrecht lopen zoveel fijne mensen rond. Die mensen ga ik missen. Natuurlijk had ik graag meer willen spelen, maar ik vertrek met een positief gevoel uit Utrecht", zegt de 25-jarige Mårtensson, die in drie seizoenen tot 57 officiële wedstrijden voor FC Utrecht kwam, op de clubsite.


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen