FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2015 januari » Blessure voor Mark van der Maarel

 

 

 

Mark van der Maarel is het jaar ongelukkig gestart. De 25-jarige rechtsback van FC Utrecht liep donderdag tijdens een training een enkelblessure op. De Mijdrechter was net hersteld van een achillespeesblessure, die hem vlak voor de winterstop aan de kant hield.


FC Utrecht bereidt zich momenteel in het Spaanse La Nucia voor op de tweede seizoenshelft. De blessure van Van der Maarel is een tegenvaller, net nu de ziekenboeg van de club grotendeels is leeggestroomd. Trainer Robby Alflen kan nog geen beroep doen op vijf spelers. 

Gévero Markiet moest vrijdagochtend met een lichte hamstringblessure de training aan zich voorbij laten gaan. Dat gold ook voor Michael Zullo, die midden in zijn maandenlange revalidatie zit van een kruisbandblessure. Hij is wel meegegaan naar Spanje, om daar zijn traject voort te zetten.

 


Vrijdag arriveerde ook Ruud Boymans. De aanvaller, met negen doelpunten topscorer van de ploeg, kreeg een dag eerder positief nieuws. Hij staat nog zeker enkele weken aan de kant met een enkelblessure, maar medisch onderzoek wees uit dat een operatie, en daarmee een langer herstel, niet noodzakelijk is.

Tommy Oar is waarschijnlijk de hele maand januari afwezig wegens het toernooi om de Azië Cup. Vrijdag won zijn land Australië in eigen land de openingswedstrijd van Koeweit (4-1). Oar zelf bleef de gehele wedstrijd op de bank.

 

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen