FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2013 augustus » Swansea City wil Toornstra en Mulenga

 

 

Zolang de transferdeadline nog niet verstreken is, moet FC Utrecht zich zorgen blijven maken voor een vervolg op de leegloop die de club al te verwerken kreeg. Volgens The Sun is daar alle reden toe. De krant meldt dat Swansea City acht miljoen heeft geboden voor het FC Utrecht-duo Jens Toornstra en Jacob Mulenga.

De Engelse tabloid The Sun kwam afgelopen maandag met het nieuws dat Swansea acht miljoen over heeft voor Jens Toornstra. In de loop van de week is dit gerucht door de Engelse ‘transfernieuwssite’ TribalFootball.com versterkt door te melden dat de acht miljoen gereserveerd is voor zowel Toornstra én Mulenga.

Ontkenning

De Haagse aandeelhouder van Swansea City, John van Zweden, heeft aan Omroep West laten weten dat het nog niet zover is, “Ik weet niets van een bod op Jens. Als dat speelt houden ze me wel op de hoogte. Maar ik heb er tot nu toe nog niets van vernomen”.

Eerder werden beide spelers al in verband gebracht met een transfer. Mulenga zou ook hoog op het verlanglijstje van Hull City staan, terwijl er eerder op Toornstra zes miljoen zou zijn geboden door de Portugese topclub FC Porto.

Vorige maand heeft algemeen directeur Wilco van Schaik zich tegenover NUsport nog uitgelaten over het tweetal.”Ik denk dan Mulenga vertrekt en Toornstra blijft.” FC Utrecht heeft geen commentaar op deze berichten.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen