FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 juli » Michael Zullo scheurt kruisband

 

 

 

FC Utrecht kan zes tot negen maanden lang niet beschikken over linkervleugelverdediger Michael Zullo. De Australiër heeft tijdens een training de voorste kruisband in zijn linkerknie afgescheurd.

 

 

Een blessure komt nooit op een goed moment, maar Michael Zullo zal extra balen van de zware knieblessure die hij opgelopen heeft. Na een jaar op huurbasis bij Adelaide United was de Australische verdediger voor komend seizoen, onder de nieuwe hoofdcoach Rob Alflen, de beoogde eerste linksback van FC Utrecht.

"Ik kreeg bij mijn terugkeer bij Utrecht alle vertrouwen van de trainers. Het ging in de voorbereiding ook erg lekker", zegt Zullo, die bij FC Utrecht de opvolger van de naar 1.FC Nürnberg vertrokken Dave Bulthuis moest worden, op de website van zijn management. "Maar nu zal ik me volledig moeten instellen op mijn revalidatie."

Zullo liep zijn blessure op na een botsing met een teamgenoot. "Ik voelde meteen dat er iets mis was. Maar je hoopt natuurlijk dat uit de scan blijkt dat het meevalt. Hoe lang ik eruit zal zijn? Hopelijk niet meer dan een half jaar." Voor een dergelijke blessure staat een herstelperiode van zes tot negen maanden.

 

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen