FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2015 maart » Sébastien Haller voor vier jaar naar FC Utrecht

 

 

 

FC Utrecht zal eerdaags met goed nieuws komen over Sébastien Haller. Clubeigenaar Frans van Seumeren heeft maandag bij RTV Utrecht laten weten dat de Franse spits al voor vier seizoenen is vastgelegd. Een officieel communiqué van de club zelf ontbreekt nog, maar dat hoeft vermoedelijk niet lang meer te duren.

 

haller4-4.jpg

 

De twintig jaar oude Haller arriveerde in januari op huurbasis bij FC Utrecht. De club leent hem van Auxerre, waar de spits buiten de boot viel. In zijn eerste vijf wedstrijden in de Eredivisie viel hij nog niet meteen op, maar daarna schoot hij gigantisch uit zijn slof tegen FC Dordrecht: Haller maakte vier goals tijdens een riante 6-1 zege. In de wedstrijden die volgden scoorde hij ook tegen Heracles Almelo en AZ.

 

Inmiddels staat hij op zeven doelpunten. FC Utrecht is erg te spreken over de Fransman en Van Seumeren verklapte maandag vast, dat hij voor de lange termijn blijft. “Hij heeft voor vier jaar getekend, maar we moeten nog wel de optie lichten”, gaf de eigenaar aan. Haller kwam naar Nederland op voorspraak van Didier Martel, scout en oud-speler van FC Utrecht.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.