FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2015 februari » Mark Diemers profiteert van vertrek Kali

 

 

 

Mark Diemers lijkt na twee seizoenen op de bank te hebben gezeten eindelijk echt door te breken bij FC Utrecht. De middenvelder profiteert van het vertrek van Anouar Kali en heeft diens basisplaats overgenomen.

 

markdiemers2.jpg

De inmiddels 21-jarige Diemers gold als één van de grootste talenten van Nederland toen FC Utrecht hem overnam van SC Cambuur, maar de hoge verwachtingen wist hij nog niet in te lossen. Daar komt nu mogelijk verandering in. "Of ik het gevoel heb dat dit dé kans is voor mij op het middenveld van FC Utrecht? Ja, dat heb ik. Al had ik dat gevoel ook al bij het uitduel met AZ. En al een paar keer eerder leefde bij mij de gedachte: dit is de kans om een vaste waarde te worden, nu ben ik er doorheen."

"Ik ben er aan toe, aan deze kans. Al ben ik ook altijd prof genoeg om elke dag keihard te trainen en extra arbeid te verrichten als ik niet tot de eerste elf behoor. Maar nu ik dat wél doe, voelt dat wel goed. Het is fijn om het vertrouwen te voelen. Het is nu aan mij om naar mate ik meer wedstrijden speel, steeds verder te groeien en mezelf te ontwikkelen", besluit Diemers op de clubsite van FC Utrecht. 
 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.