FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2015 maart » Voormalige toppers van Oranje nemen het in stadion Galgenwaard op tegen Real Madrid Legends

 

 

 

Stadion Galgenwaard is op 2 mei het toneel van een wedstrijd vol voormalige wereldsterren. Laureus Nederland organiseert dan, in samenwerking met FC Utrecht en Trefpunt-PRISM, de Laureus Charity Match 2015. In deze benefietwedstrijd nemen de Laureus All Stars, met onder meer Laureus Nederland-bestuurslid Clarence Seedorf, Laureus Nederland-ambassadeur Edwin van der Sar, Europees Kampioen 1988 Adri van Tiggelen en voormalig Nederlands Elftal aanvaller Pierre van Hooijdonk het op tegen de Real Madrid Legends. De opbrengst gaat naar goede doelen in de regio Utrecht. Ook krijgt Laureus Nederland geld.

laureus-1.jpg

De Laureus Sport for Good Foundation is actief in 34 landen. Laureus Nederland zet zich in om maatschappelijke problemen aan te pakken via sport. In driejarige projecten richt de stichting zich op jongeren met een handicap, jongeren in achterstandswijken, meisjes en integratie. “Het doel van Laureus Nederland is een constante verbetering van de condities van kansarme jongeren”, onderstreept Prins Pieter-Christiaan van Oranje, voorzitter van Laureus Nederland. "De Laureus Charity Match is een aansprekende manier om fondsen te werven voor een nieuw project. Elk verkocht kaartje draagt bij aan de verbetering van de toekomst van kansarme jongeren. Wij zijn de Gemeente Utrecht en FC Utrecht bijzonder dankbaar voor hun steun en zien er naar uit met hen dit aansprekende evenement in Utrecht te starten."

 

 

Laureus2.jpg

 

 

"FC Utrecht neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door projecten te starten en activiteiten te organiseren onder de naam FC Utrecht Maatschappelijk, maar ook door initiatieven als de Laureus Charity Match te ondersteunen", zegt Frans van Seumeren, grootaandeelhouder van FC Utrecht. Momenteel ondersteunt Laureus Nederland projecten in Almere, Amsterdam en Gouda. Daar komt Utrecht dus binnenkort bij.

De Laureus Charity Match in stadion Galgenwaard begint op zaterdag 2 mei om 18.00 uur. Kaarten zijn vanaf nu te koop via http://www.laureus.nl.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.