FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 september » FC Utrecht huurt Timo Letschert van Roda JC

 

 

 

Timo Letschert verlaat Roda JC voor een terugkeer in de Eredivisie. De verdediger gaat aan de slag bij FC Utrecht. Letschert wordt gehuurd van de Limburgse club.

FC Utrecht neemt Letschert (21) voor de rest van dit seizoen over Roda JC. De Limburgers degradeerden vorig seizoen uit de Eredivisie. FC Utrecht heeft een optie tot koop bedongen in de huurovereenkomst. Letschert verhuisde in januari van FC Groningen naar Roda JC.


 

De mandekker uit Purmerend botste begin vorig seizoen in Groningen met trainer Erwin van de Looi en besloot in de winterstop te verkassen. Ook bij Roda JC had Letschert geen goede relatie met de club. De jeugdinternational hoopt bij FC Utrecht een vaste waarde te worden.


"Timo is inzetbaar op meerdere posities in de achterhoede. Hij geeft meer body aan de defensie in zijn totaliteit. We hebben Timo al in het vizier sinds zijn Groningse periode en zijn blij dat wij hem nu aan ons hebben kunnen binden voor, in elk geval, de rest van dit seizoen", zei manager spelerszaken Edwin de Kruijff van FC Utrecht op de clubsite.

Letschert kwam in het verleden uit in de jeugdopleidingen van Ajax, Haarlem en sc Heerenveen. De verdediger speelt tot dusver 27 officiële wedstrijden op het hoogste niveau in Nederland. Letschert kan op 14 september zijn debuut voor FC Utrecht maken in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen