FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2013 september » Oud FC Utrecht speelt oefenwedstrijd tegen Duitse amateurs

 

 

 

Oud-FC Utrecht speelt op vrijdag 20 september een vriendschappelijk duel tegen SC LWL 05, dat uitkomt op amateurniveau in Duitsland. De club uit het dorp Attendorn, gelegen in de deelstaat Noordrijn-Westfalen, maakt ieder jaar een stedentrip en ditmaal komt het van 20 tot en met 22 september naar Utrecht.

FC Utrecht komt door deze wedstrijd in een mooi rijtje te staan voor de Duitse club. Zo speelde SC LWL ‘05 in de afgelopen jaren al vriendschappelijk tegen Hamburger SV, Hertha BSC, SC Freiburg, 1. FC Nürnberg, Dynamo Dresden, FC Barcelona en FC Basel. Daarnaast speelden zij nog wedstrijden tegen de nationale teams van Luxemburg, Liechtenstein, Monaco en Vaticaanstad

De selectie van Oud-FC Utrecht voor dit duel is nog niet compleet. Tot nog toe hebben een aantal aansprekende namen aangegeven mee te spelen in dit duel. Onder anderen Leo van Veen, Stefan Postma en Ab Plugboer komen in actie. Zij speelden allen al eens een wedstrijd voor Oud-FC Utrecht.

Oud-FC Utrecht speelde zaterdag 24 augustus voor het laatst een wedstrijd. Tegenstander was toen Klassiek Ajax. De Utrechters verloren deze wedstrijd met 5-3.

De wedstrijd tegen SC LWL ’05 wordt gespeeld op Sportcomplex Zoudenbalch en begint om 19:30 uur. De wedstrijd is vrij toegankelijk.

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen