FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2013 november » Vitesse-FC Utrecht in het teken van eeuwige nummers vier

 

 

 

Eén man, één nummer, één wedstrijd. De wedstrijd Vitesse - FC Utrecht, die zaterdag gespeeld wordt in GelreDome, staat met ingang van dit seizoen in het teken van het overlijden van de eeuwige nummers vier van beide ploegen: Theo Bos en David di Tommaso. Theo Bos overleed vorig jaar kort voor het treffen tussen FC Utrecht en Vitesse. Tijdens dat duel werd het overlijden van de voormalig speler en trainer van Vitesse door supporters van beide clubs herdacht.

De spelers die zaterdag in actie komen, dragen tijdens de warming-up speciale shirts voorzien van het rugnummer vier. De aanvoerders van beide ploegen dragen een speciale aanvoerdersband met het beeltenis van de eeuwige nummer vier van hun club. Dit wil zeggen dat Cedric van der Gun zaterdag speelt met een aanvoerdersband met David di Tommaso hierop afgebeeld.

Zodra de vier in de klok op het scorebord in GelreDome verschijnt, wordt de aanwezige toeschouwers gevraagd zich één minuut lang te laten horen voor Theo Bos en David di Tommaso.

Rondom het duel Vitesse - FC Utrecht wordt daarnaast aandacht geschonken aan het partnerschap dat zowel Vitesse als FC Utrecht heeft met KWF Kankerbestrijding.

Het thema van het duel Vitesse - FC Utrecht is tot stand gekomen in samenwerking met de familie Bos, de clubs FC Utrecht en Vitesse, de supportersverenigingen van beide clubs en KWF Kankerbestrijding. De wedstrijd staat in het teken van Sta Op Tegen Kanker, de campagne van KWF Kankerbestrijding.

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen