FC Utrecht geeft weinig weg vanmiddag tegen RVO/GC FC Groningen, de nummer elf van de competitie en wint met 3-0.

FC Utrecht probeert de gehele wedstrijd het eigen spel te spelen. FC Utrecht heeft het betere van het spel en speelt vaker op de helft van FC Groningen. De opbouw verloopt zo nu en dan erg onrustig en onzorgvuldig, hierdoor ontstaat veel onnodig balverlies. Wel komt FC Utrecht op een 1-0 voorsprong door een doelpunt uit een hoekschop.

In de tweede helft gaat FC Utrecht van start met een duidelijke opdracht: Niet de 1-0 verdedigen, maar het eigen spel blijven spelen. FC Utrecht heeft nog steeds het betere van het spel en komt alleen in de problemen door eigen fouten. Verder worden er weinig mogelijkheden weggegeven aan FC Groningen.

FC Utrecht scoort acht minuten voor tijd de verdiende 2-0 voorsprong na goed drukgeven van de aanvaller van FC Utrecht. Ook het derde doelpunt valt nog uit een hoekschop, wat de einduitslag van 3-0 bepaalt. Een uitslag die FC Groningen te kort doet, echter is het wel een verdiende overwinning voor de spelers van onze eigen FC. Volgende week speelt FC Utrecht O15 geen wedstrijd, een week later is AFC O15 de tegenstander.