FC-Utrecht.org

 

 

 

Anine Bing

exvriendin van Anders Svensson

voormalig Zweeds international en speler van Elfsborg

 

Anine Irmelin Bing (30 november 1982) is een Deense kledingontwerpster, model, songwriter en zangeres. Zij is geboren in Kopenhagen, maar emigreerde op tienjarige leeftijd naar Zweden in verband met het werk van haar vader. Zij is de dochter van een Deense vader en een moeder met Deens en Braziliaanse bloed.

Anine begon op haar vijftiende te werken als model en heeft sindsdien op de cover gestaan van vele magazines en op reclamefoto's van diverse modemerken. Zij werkte verder mee aan het ontwerpen van kleding voor diverse merken. Sinds 2012 heeft zij haar eigen modelabel. Ook geniet zij enige bekendheid als songwriter en zangeres. Zij schrijft haar eigen liedjes en werkte samen met bekende songwriters als Guy Chambers (bekend van onder meer Robbie Williams, Kylie Minogue, James Blunt, Tina Turner en Caro Emerald) en Anders Bagge (bekend van onder meer Celine Dion, Madonna en Enrique Iglesias).

Anine leefde en werkte in Londen, Stockholm, Los Angeles, Hamburg en Johannesburg. Tijdens haar verblijf in Londen woonde zij twee jaar samen met voetballer Anders Svensson, die destijds speelde bij Southampton. Tegenwoordig woont zij met haar man Nicolai en kinderen (Bianca en Benjamin) in Los Angeles. 

 

 

426 stemmen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen