FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2013 augustus » Leon de Kogel verhuurd aan VVV Venlo

 

 

Leon de Kogel speelt tot het einde van het lopende seizoen voor VVV-Venlo. FC Utrecht verhuurt de 21-jarige aanvaller per direct aan de huidige nummer zes van de Jupiler League.

Bij VVV-Venlo gaat De Kogel een jaar ervaring opdoen. “Op dit moment komt Leon bij ons te weinig aan spelen toe, wat zijn ontwikkeling niet ten goede komt”, zegt Manager Spelerszaken en Scouting Edwin de Kruijff. “De kans is reëel dat hij bij VVV-Venlo een reeks aaneengesloten wedstrijden gaat spelen. In deze periode moet hij de volgende stap in zijn ontwikkeling zetten om in de toekomst weer van waarde te kunnen zijn voor FC Utrecht.”

Leon de Kogel, die dinsdagmiddag met succes de medische keuring in Venlo doorliep, is blij met de kans die hij krijgt om te spelen voor VVV-Venlo. “Ik ben er een tijdje uit geweest en ben nu weer fit”, zegt de boomlange aanvaller. “Voor mij is het nu belangrijk dat ik wedstrijden ga spelen. Bij VVV-Venlo hoop ik weer stappen te zetten, veel te spelen en doelpunten te maken. Met die extra bagage wil ik terugkeren bij FC Utrecht en belangrijk zijn in de Galgenwaard.”

In 36 competitieduels kwam De Kogel zeven keer tot scoren voor FC Utrecht.

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen