FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 november » Sparta stuurt Bjelica terug naar FC Utrecht

 

 

 

Sparta neemt per direct afscheid van Aleksandar Bjelica. De verdediger werd afgelopen zomer op huurbasis overgenomen van FC Utrecht en keert met onmiddellijke ingang terug naar de Domstad. Bjelica was afgelopen week al niet meer zien op Het Kasteel nadat hij van technisch directeur Leo Beenhakker moest 'afkoelen'.

 


De 20-jarige Bjelica en Sparta raakten in conflict nadat de Serviër weigerde om na zijn schorsing van drie wedstrijden op de bank plaats te nemen. De voormalig jeugdspeler van Ajax eiste in de thuiswedstrijd van vorige week tegen NEC een basisplaats van trainer Gert Kruys. Bjelica speelde in totaal vijf wedstrijden voor Sparta. Zijn laatste optreden was tijdens het uitduel met Telstar. Naar aanleiding van een overtreding in die wedstrijd kreeg hij een schorsing.

Op Sparta-fora hebben supporters geen begrip voor het besluit. Zij menen dat het probleem vooral ligt bij het feit dat trainer Gert Kruys, die zij aanduiden met 'Kabouter Flop', niet kan omgaan met mondige spelers en wijzen op eerdere problemen die Kruys zowel bij Sparta als bij Volendam heeft gehad met mondige spelers. De supporters eisen het vertrek van Gert Kruys en Leo Beenhakker.


 

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen