FC-Utrecht.org
Home » Jeugdpagina » Jeugdactiviteiten » Talentendag FC Utrecht bij JSV

 

 

 

SportsGen sportmarketing en de scouts van FC Utrecht organiseren op dinsdag 22 oktober een Jonger Oranje Talentendag. De talentendag wordt gehouden op sportpark Galecop van JSV Nieuwegein. Deelnemende kinderen zijn verzekerd van een leuke dag en zij maken bovendien kans op een plaats in een van de Jonger Oranje-teams én een stageplek bij FC Utrecht!

http://juniortigers.nl/var/cache/storage/resized/photogallery_full/2013-2014_seizoen/clinic_forza_tour_fc_on_tour_e_d_/36099_20120903_fcud2joranje-2608.jpg

Talentendag
De Jonger Oranje Talentendagen zijn bedoeld voor jongens en meisjes die geboren zijn tussen 2002-2007 en graag met andere kinderen willen voetballen. Tijdens de talentendag speel je met je voetbalvriendjes de hele dag een groot 4 tegen 4 toernooi, waarbij de winnende ploegen in het regioteam Utrecht gaan spelen om het Nederlands Kampioenschap. De jongens en meisjes maken kans om gescout te worden, maar belangrijker: ze zijn sowieso verzekerd van een super leuke dag! Dit seizoen zijn er in totaal vijftien Jonger Oranje Talentendagen met medewerking van acht profclubs. De dag staat in het teken van plezier maken, nieuwe voetbalvriendjes ontmoeten en je talent ontwikkelen.

Jonger Oranje
In samenwerking met scouts van betaald voetbalclubs wordt er tijdens de talentendagen gekeken welke spelers in aanmerking komen voor één van de Jonger Oranje-teams. Er zijn teams in de categorieën Onder 9, Onder 11 en Onder 13. Via de talentendagen van de verschillende verenigingen, waaronder die bij JSV Nieuwegein, worden verschillende Jonger Oranje Regioteams gevormd. De regioteams spelen op 21 en 22 juni in Zaanstad om het ‘Nederlands Kampioenschap’. Individuele spelers maken bovendien kans op een plek in Jonger Oranje, dat uitkomt tegen verschillende betaald voetbalclubs. Kijk voor meer informatie en inschrijvingen op www.jonger-oranje.nl.