Sébastien Haller heeft ook in het shirt van Jong Frankrijk laten zien geen eendagsvlieg te zijn. De spits van FC Utrecht scoorde drie doelpunten in de 6-0 oefenzege op de leeftijdsgenoten van Estland.

Haller begon in de punt van de aanval bij Frankrijk en scoorde voor rust de 2-0. Even daarvoor had Corentin Tolisso voor de openingstreffer van de ploeg van bondscoach Pierre Mankowski gezorgd. Na de rust scoorde Haller nog twee doelpunten, en daarmee was hij verantwoordelijk voor de helft van de Franse productie.

Over vijf dagen zal de verdediging van Jong Oranje een manier moeten vinden om de makkelijk scorende spits van FC Utrecht (zeven keer in elf competitiewedstrijden voor FC Utrecht) af te stoppen. Nederland neemt het dan, met Yassin Ayoub in de gelederen,  op tegen de Franse leeftijdsgenoten. Die wedstrijd wordt gespeeld in Sedan. In dit stadion speelde David di Tommaso voorafgaand aan zijn verblijf bij FC Utrecht zijn thuiswedstrijden.