FC-Utrecht.org
Home » Nieuws » Leon de Kogel vertrekt definitief naar Go Ahead Eagles

 

 

 

FC Utrecht en Go Ahead Eagles hebben afgelopen weekend een akkoord bereikt over de overgang van Leon de Kogel. De spits tekent in Deventer een contract voor twee jaar.

 

LeondeKogel2-2.jpg

 

De in 2008 van SV Houten overgekomen De Kogel kwam in Utrecht niet meer in aanmerking voor een plekje in de A-selectie. Hij deed de voorbije twee seizoenen op huurbasis ervaring op bij respectievelijk VVV-Venlo en Almere City FC. Bij VVV-Venlo speelde De Kogel 29 competitieduels waarin hij 14 goals maakte. Afgelopen seizoen kwam De Kogel in Flevoland slechts tot 18 wedstrijden, waarin hij 2 keer wist te scoren. 

 

De Kogel was twee weken geleden al op proef in Deventer en speelde mee in een oefenduel tegen Helmond Sport, dat na 45 minuten werd gestaakt wegens weersomstandigheden.Go Ahead Eagles besloot echter toch met FC Utrecht in onderhandeling te gaan over een overgang van de Spits.

 

In Deventer komt De Kogel diverse oud-spelers van FC Utrecht tegen. Tot de selectie van de Deventer ploeg behoren onder anderen Erik Cummins, Bart Vriends, Kenny Teijsse en Randy Wolters. Bij hen heeft De Kogel informatie ingewonnen over de club: 'Het is een echte volksclub, wat ik natuurlijk ook gewend ben bij FC Utrecht. Ik ben een jongen die alles geeft. Dit pas heel erg bij mij.'

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.