FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2013 september » DOS monument lijkt haalbaar

 

 

 

Het ziet er naar uit dat het toch haalbaar is om het ‘DOS monument’, waarmee het kampioensteam geëerd zal worden, aan het einde van dit jaar te plaatsen. Dit monument zal voor de hoofdingang komen te staan.

DOS-monument

We zijn ons er overigens van bewust dat er onder de supporters verdeeldheid bestaat over het ontwerp. Er zijn supporters die liever een standbeeld zien. Ook binnen ons bestuur is die verdeeldheid er. Het is daarom wellicht een gemiste kans dat het ontwerp niet breed getoetst is. Echter, we zijn er in ieder geval als bestuur blij mee dat er aandacht is voor onze historie en cultuur.

Het benodigde bedrag is door de initiatiefgroep ‘Monument DOS landskampioen 1958’ echter nog niet volledig bijeengebracht. Wil jij je persoonlijke bijdrage leveren aan de totstandkoming van het monument? Dit kan door middel van overmaking op bankrekeningnummer 10.25.55.370 ten name van Stichting True Support. Graag onder vermelding van “Bijdrage DOS monument”.

Na ontvangst ervan zullen wij dit, alleen en zodra wij bericht hebben ontvangen dat het definitief door zal gaan, doorstorten. Gaat het project onverhoopt niet door, dan wordt het betaalde uiteraard teruggestort.

Iedereen op voorhand bedankt voor zijn/haar bijdrage, mede namens de initiatiefgroep ‘Monument DOS landskampioen 1958’!

Bestuur True Support

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen