FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2013 september » Jong FC Utrecht verliest van RKC

 

 

 

Jong FC Utrecht heeft vanavond in de beloften competitie verloren van RKC Waalwijk. Het was de eerste nederlaag voor het team van Ab Plugboer. Na een eerste helft waarin het aantal kansen aan beide kanten op een hand te tellen waren werd de wedstrijd tijdelijk gestaakt. Scheidsrechter Otto stuurde de spelers van het veld door een naderende onweersbui.

Na tien minuten werd alsnog begonnen aan de tweede helft. Dit keer waren er diverse kansen aan beide kanten maar was het Jong RKC die in de 53e minuut keeper Havekotte wist te passeren.

Jong FC Utrecht kreeg kans op kans om de wedstrijd naar zich toe te trekken maar was te slordig in de afronding of vond keeper van Dijk op hun weg. Ondanks een rode kaart voor de Waalwijkers wisten de mannen van Ab Plugboer hen net niet te vinden en moesten met lege handen vertrekken.Opstelling Jong FC Utrecht:
Mike Havekotte, Gevero Markiet, Mark Diemers, Yoshiaki Takagi, Yannick Cortie, Aleksandar Bjelica, Elroy Pappot (68. Thijs van Hofwegen), Jordi Balk, Romano van der Stoep, Kevin van Kippersluis (61. Gyliano van Velzen), Sean Klaiber.

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen