FC-Utrecht.org
Home » Nieuws » Rubio Rubin scoort twee keer voor VS U20


 

 

 

Rubio Rubin is het WK voor spelers tot 20 jaar goed begonnen met de Verenigde Staten. In het eerste groepsduel werd met 2-1 gewonnen van Myanmar en leverde Rubin de assist voor de winnende treffer. Vandaag speelde VS het tweede groepsduel tegen gastland Nieuw-Zeeland. De Amerikanen wonnen, mede dankzij twee doelpunten van Rubio Rubin, eenvoudig met 4-0.

 

 

rubiorubinVSU20.jpg

 

 

“We speelden goed vandaag, vol vertrouwen”, klinkt het uit de mond van de pas 19-jarige aanvaller van FC Utrecht. “De zenuwen die we in de eerste wedstrijd nog een beetje hadden waren weg. Aan de bal waren we zelfverzekerd. De atmosfeer was vandaag fantastisch. We speelden tegen het gastland, dus zaten er 15.000 toeschouwers. Zelfs een aantal fans uit de VS, dat is gaaf”, aldus Rubin.

 

Op 5 juni is de laatste poulewedstrijd tegen Oekraine. De VS is al zeker van plaatsing voor de volgende ronde, Oekraine heeft drie punten voorsprong op Nieuw-Zeeland en een veel beter doelsaldo, dus kan plaatsing voor de volgende ronde ook nauwelijks meer mislopen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.